Упатства - Olymp Trade North Macedonia - Olymp Trade Северна Македонија

Што е трговија без ризик? Како да го користите на Olymp Trade
Упатства

Што е трговија без ризик? Како да го користите на Olymp Trade

Трговците добиваат занаети без ризик како награда за нивното активно тргување и лојалност. Ваквите занаети им помагаат на корисниците да се концентрираат, да заштедат и да заработат пари дури и ако не разбираат ништо за финансиските пазари. Значи, што е трговија без ризик? Дали е тоа бонус, код за измама или само резервен фонд на трговецот? Во оваа статија детално ќе ви кажеме за најинтересната привилегија што ја имаат корисниците на Olymp Trade.
Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете
Упатства

Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете

Тие никогаш не блокираат сметки бидејќи корисниците успеваат да тргуваат на платформата и да заработат. Клиентот мора да преземе одредени активности што ги прекршуваат условите од неговиот договор со брокерот. Еве ја нашата нова статија за ЧПП за најчестите причини за прекин на деловниот однос помеѓу Olymp Trade и трговецот. Исто така, ќе најдете препораки како да ја вратите вашата сметка на платформата.