Жешка вест

Како да отворите демо сметка на Olymp Trade
Упатства

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите првите чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари.

Последни вести

Депонирајте пари во Olymp Trade од Индија
Упатства

Депонирајте пари во Olymp Trade од Индија

Кој метод за правење депозит треба да го користи трговецот во Индија? Банкарски начини на плаќање, електронски системи за плаќање, па дури и трансфери на биткоин - трговците можат да ги користат овие опции за да ги надополнат своите сметки на Olymp Trade. Најпопуларните методи се опфатени во оваа статија. Платформата Olymp Trade е достапна за корисници од десетици земји од целиот свет. Секој регион има свој сет на начини на плаќање, кои може да се користат за депонирање и повлекување средства на/од вашата сметка, вклучувајќи банкарски картички (Visa/MasterCard), како и електронски системи за плаќање. Оваа статија ќе ви обезбеди информации за тоа како да депонирате и повлечете средства ако тргувате во Индија.