Како да депонирате пари во Olymp Trade преку системи за е-плаќање (AstroPay картичка, Perfect Money, Neteller, Skrill)
Упатства

Како да депонирате пари во Olymp Trade преку системи за е-плаќање (AstroPay картичка, Perfect Money, Neteller, Skrill)

Како да направам депозит Кликнете на копчето „Плаќања“. Одете на страницата Депозит. Изберете начин на плаќање и внесете го износот на вашиот депозит...
Депонирајте пари во Olymp Trade преку Kasikorn банка и банкарска картичка
Упатства

Депонирајте пари во Olymp Trade преку Kasikorn банка и банкарска картичка

Не е само квалитетот на услугата на платформата што е важен за успешните трговци, туку и удобноста за правење депозит и повлекување средства на Olymp Trade. Трговците од Тајланд често ги користат банкарските картички Visa и Mastercard, како и услугите за електронско банкарство на Kasikorn Bank. Сакаме процесот на извршување на нетрговски финансиски операции на платформата да биде едноставен и удобен како и самиот инвестициски процес.
Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете
Упатства

Зошто мојата сметка е блокирана на Olymp Trade? Како да го избегнете

Тие никогаш не блокираат сметки бидејќи корисниците успеваат да тргуваат на платформата и да заработат. Клиентот мора да преземе одредени активности што ги прекршуваат условите од неговиот договор со брокерот. Еве ја нашата нова статија за ЧПП за најчестите причини за прекин на деловниот однос помеѓу Olymp Trade и трговецот. Исто така, ќе најдете препораки како да ја вратите вашата сметка на платформата.
Нова советничка програма на Olymp Trade за сигнали за слободна трговија
Упатства

Нова советничка програма на Olymp Trade за сигнали за слободна трговија

Дали некогаш сте посакале вашите графикони да ве известат кога се достапни можности за тргување врз основа на стратегиите за тргување со советници што ги избирате наместо постојано да го пребарувате секое од средствата што ги сакате да ги тргувате за тие влезни точки? Олимпик Трејд ве опфати. Olymp Trade лансираше нова и моќна алатка за трговците што го намалува обемот на истражување на графиконите што треба да го направите и ослободувајќи го вашето време. Програмата за советници ви дава виртуелен асистент кој лоцира одлични влезни точки за занаети што веројатно сами би ги забележале, но кој може да биде пред нивните табели по цел ден секој ден, нели? Еве одговори на прашањата што веќе ги поставувате за новата алатка Adviser на платформата Olymp Trade.