Depozitoni para në Olymp Trade përmes Kasikorn Bank dhe Kartës Bankare
Tutoriale

Depozitoni para në Olymp Trade përmes Kasikorn Bank dhe Kartës Bankare

Nuk është vetëm cilësia e shërbimit të platformës që është e rëndësishme për tregtarët e suksesshëm, por edhe komoditeti i depozitimit dhe tërheqjes së fondeve në Olymp Trade. Tregtarët nga Tajlanda përdorin shpesh kartat bankare Visa dhe Mastercard, si dhe shërbimet e-banking të Kasikorn Bank. Ne duam që procesi i kryerjes së operacioneve financiare jotregtare në platformë të jetë po aq i thjeshtë dhe i përshtatshëm sa vetë procesi i investimit.
Pse është bllokuar llogaria ime në Olymp Trade? Si ta shmangni
Tutoriale

Pse është bllokuar llogaria ime në Olymp Trade? Si ta shmangni

Ata kurrë nuk bllokojnë llogaritë sepse përdoruesit arrijnë të tregtojnë në platformë dhe të fitojnë. Një klient duhet të ndërmarrë veprime të caktuara që shkelin kushtet e kontratës së tij me ndërmjetësin. Këtu është artikulli ynë i ri FAQ mbi arsyet më të zakonshme për prishjen e marrëdhënieve të biznesit midis Olymp Trade dhe një tregtari. Do të gjeni gjithashtu rekomandime se si të rikuperoni llogarinë tuaj në platformë.
Programi i ri i këshilltarëve Olymp Trade për sinjalet e tregtisë së lirë
Tutoriale

Programi i ri i këshilltarëve Olymp Trade për sinjalet e tregtisë së lirë

A keni dëshiruar ndonjëherë që grafikët tuaj t'ju njoftonin kur mundësitë e tregtimit ishin të disponueshme bazuar në strategjitë e tregtimit të këshilltarëve që zgjidhni në vend që të kërkoni vazhdimisht secilën prej aseteve që ju pëlqen të tregtoni për ato pika hyrëse? Olymp Trade ju ka mbuluar. Olymp Trade ka lançuar një mjet të ri dhe të fuqishëm për tregtarët që zvogëlon sasinë e kërkimit të grafikut që duhet të bëni dhe ju çliron kohën. Programi i Këshilltarëve ju jep një asistent virtual që lokalizon pikat e shkëlqyera të hyrjes për tregtitë që ndoshta do t'i kishit vënë re vetë, por kush mund të jetë përpara grafikëve të tyre gjatë gjithë ditës, apo jo? Këtu janë përgjigjet e pyetjeve që po bëni tashmë në lidhje me mjetin e ri Këshilltar në platformën Olymp Trade.