Faʻafefea ona faʻavave lau faʻauʻu i luga ole Olymp Trade

Faʻafefea ona faʻavave lau faʻauʻu i luga ole Olymp Trade

Ua e faia lelei ma ua faateleina lau paleni i lau Olymp Trade account ma o lea ua e manaʻo e ave sina tupe e fai ai se mea faʻapitoa. O lea la, e fa'afefea ona e alu e aveese au tupe mai lau teugatupe fa'atau?

Tala lelei! O le talaina o lau tupe e sili atu ona faigofie nai lo le teuina. Matou te tuʻuina atu ia te oe se taʻiala faigofie e savali ai oe i le faagasologa o le faʻataʻitaʻiina o lau tala ile Olymp Trade.

O le tupe teu ma le talatala a le Olymp Trade ua faʻavavevaveina i le tausaga talu ai e faʻafetaui ai manaʻoga o ana tagata faʻatau o loʻo faʻaauau pea a latou tupe maua i tausaga taʻitasi ma filifili e ave i fafo nisi o latou tupe mama.

O nisi nei o mea e tatau ona iloa ae tatou te leʻi amata savali i laʻasaga o faʻaui i tua.
  1. E leai se totogi e ave i fafo ile Olymp Trade. Ioe, o le a le molia oe i se totogifuapauina poʻo se komisi mai Olymp Trade mo le aveeseina o lau tupe.
  2. E LEAI ni tapula'a i le aofa'i e mafai ona e talaina mai lau teugatupe, ae o le aofa'i aupito maualalo e $10.
  3. E sili atu i le 90% o talosaga faaui i tua o loʻo faʻatautaia i lalo ole 1 aso pisinisi.
  4. O le i ai o tulaga fa'apitoa ma Olymp Trade fa'amaonia le 1 aso pisinisi fa'ate'a.


Amataina le Fa'agasologa o le Tala'i

E pei o le tele o mea i luga o le Olymp Trade platform, sa galue ma le filiga le kamupani e faʻafaigofie le faaui i tua mo tagata faʻatau. Ina ia amata, e naʻo le tasi e manaʻomia le kiliki i luga o le "Tuʻu ese" faʻamau i luga o la latou laupepa autu.
Faʻafefea ona faʻavave lau faʻauʻu i luga ole Olymp Trade
Ole mea lea ole a ave ai le kalani ile itulau faaui i tua o lo'o iai fanua e fa'aulu ai le aofa'i o tupe na mana'o le kalani e faaui i tua. O le aofa'i o paleni fa'amatalaga ma le paleni o lo'o avanoa o lo'o fa'aalia uma. O le eseesega i le va o le lua e masani ona faʻaalia ai le iai o ponesi poʻo aitalafu mo fefaʻatauaiga e leai se lamatiaga.

O le taimi lava e ulufale ai le kalani i le aofaʻi mo le talaina ma faʻamaonia, o le faagasologa e amata i le faʻanofo saʻo o na tupe i le faletupe, bank card, poʻo le e-wallet lea na faʻaaogaina e teu ai tupe i luga o le Olymp Trade account a le tagata o tausia.

O le a fa'agasolo tupe talatala i totonu ole 5 aso pisinisi pe itiiti ifo. E ui lava e masani ona vave, Olymp Trade faʻatulagaina lenei faʻataʻitaʻiga mo soʻo se faʻatuai o fefaʻatauaiga.

Faatelevave Au Totogiina

E pei ona tatou talanoaina muamua, o le tele o nei tala faaui i tua o le a maeʻa i le na o le 1 aso pisinisi. Ae ui i lea, o nai mea nei e mafai e le aufaioloa ona fai e faʻavave atili ai a latou tala i tua.

1. O le auala sili e tasi e faʻaleleia ai lau saoasaoa o le faʻauluina o le faʻaleleia o lou tulaga faʻatau oloa i le Expert. O le aufaioloa tomai faapitoa e le gata ina maua le faamuamua maualuga i tala i tua, lea e masani ona toetoe lava a vave, E maua foi e le aufaioloa tomai le tele o isi penefiti tetele.

O nisi o nei fa'amanuiaga e aofia ai fa'atalanoaga ma se tagata su'esu'e tau tupe e fa'atalanoa ai ta'iala tau fefa'ataua'iga, fefa'ataua'iga e leai se lamatiaga, tapulaa maualuga tau fefa'ataua'iga, ma le tele o isi mea.

2. Fa'aoga se atotupe e pei o Skrill po'o le Neteller e fai ai tupe teu (ma toe tala'i) i lau Olymp Trade account. O nei e-wallets e galulue saʻo ma Olymp Trade e tuʻuina atu fefaʻatauaiga vave, e taofia ai au tupe mai le limbo fesiitaiga.

3. Maua le maualuga maualuga o le "fa'amaonia" i luga o lau teugatupe e fa'aaoga ai le "3rd party verification" mai Google po'o se isi auaunaga. O le i ai o le maualuga maualuga o le faʻamaoniga o lona uiga o le Olymp Trade o le a mafai ona faʻafeiloaʻi tupe e itiiti le taimi faʻatapulaʻa aʻo latou uia le faʻamaoniga masani faʻamaonia.
Faʻafefea ona faʻavave lau faʻauʻu i luga ole Olymp Trade


Fesili Faaopoopo

Ina ia faia pea le aufaioloa mea e sili ona fai e faioloa - fefaʻatauaʻiga, ua fausia e Olymp Trade se seti o punaoa e fesoasoani ai i tagata faʻatau i fesili e uiga i tupe teu ma talaʻi. O nisi nei o auala e mafai ai e tagata fa'atau ona maua tali po'o tali i a latou fesili.

1. O le vaega o le Withdrawal o le Olymp Trade platform e aofia ai le tele o FAQ mo tagata fa'atau. Toeitiiti lava o fa'afitauli uma i le fa'aliliuina o tupe e mafai ona fo'ia e ala ile mulimuli i fa'atonuga ile FAQ. Faatasi ai ma le faitau miliona o tagata faatau mai le lalolagi atoa ma le tele o tausaga o le poto masani, Olymp Trade atonu na taulimaina au fesili muamua ma masani.
Faʻafefea ona faʻavave lau faʻauʻu i luga ole Olymp Trade
2. O lo'o tu'uina atu talanoaga i luga ole laiga mo tagata fa'atau Olymp Trade uma ma ua saunia lelei e le au fa'apolofesa lagolago fa'apitoa e tali au fesili ma ave oe i lau ala. Na o le kiliki i luga o le "Chat Support" button i le pito i lalo o lau lau aʻo i luga o le tulaga ma o le a iai se tasi ma oe i se taimi lata mai.

3. Fa'afeso'ota'i le Client Support e fa'aaoga ai se tasi o isi metotia o lo'o avanoa mo tagata fa'atau. O le itulau lagolago a le kalani o loʻo tuʻuina atu ai auala faʻaopoopo mo le faʻafesoʻotaʻi o Olymp Trade e ese mai le filifiliga i luga ole laiga. E mafai e le aufaioloa ona imeli fesili e faʻaaoga ai se pepa ma talosaga e toe faʻafesoʻotaʻi mai ile imeli poʻo le telefoni.

E le gata i lea, o le Olymp Trade e maua ai le tele o numera telefoni e mafai ai e tagata faʻatau ona faʻafesoʻotaʻi saʻo i latou ile telefoni.

Afai ei ai sau fesili ma e le mafai ona maua le tali ile FAQ, ona filifili lea o se tasi o isi filifiliga ma Olymp Trade o le a tausia oe. A uma, o le sini mo tagata uma o le tausia lea o le aufaioloa fefaʻatauaʻiga.
Thank you for rating.